ГЕРБ и фондация "Конрад Аденауер" организират конференция за възможностите пред България и Румъния в еврозоната

В откриването ще участват председателят на ГЕРБ и председател на Комисията по външна политика в 49-то НС Бойко Борисов

Еврозона
Еврозона Източник: Zonanews

Конференция "Предизвикателства и възможности за България и Румъния в еврозоната. Регионално сътрудничество в контекста на еврозоната" ще се проведе по инициатива на фондация "Конрад Аденауер" и ГЕРБ.

 

В откриването ще участват председателят на ГЕРБ и председател на Комисията по външна политика в 49-то НС Бойко Борисов, директорът на бюрото на фондацията Норберт Бекман - Диркес, посланикът на Румъния в България Н. Пр. Бръндуша Предеску чрез видео обръщение и народният представител Деница Сачева.

 

На събитието ще присъстват и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, евродепутатът  от НЛП/ЕНП Мариан-Жан Маринеску, председателят на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, както и представители от младежката организация на партията.

 

Конференцията ще се проведе на 16.09.2023 г. в хотел "Маритим Парадайс Блу", к.к. Албена. Официалното откриване ще започне в 13:00 часа.

Още от "Политика"

Премиерът Димитър Главчев посети днес СБАЛ по детски болести "Проф. Иван Митев”

При посещението в лечебното заведение на премиера днес стана ясно, че процедурата за закупуване на нов рентген е приключила и предстои финализирането на тази за скенер

Прочетете повече прочетете повече

Хампарцумян: Най-важната предпоставка за ръста на инфлацията е това, че догонваме европейския пазар

Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи показва институционална слабост, обясни финасистът

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени