ГЕРБ изпраща помощ в Украйна

"Нашата помощ е капка в морето, но ние знаем, че трябва да се прояви солидарност и да се направи повече за Украйна", казват младежите на ГЕРБ

Георг Георгиев, МГЕРБ
Георг Георгиев, МГЕРБ Източник: Zonanews

ГЕРБ изпраща индивидуални предпазни средства, които са част от хуманитарна пратка, предназначена за Украйна. Това стана ясно от включване на живо на младежите от ГЕРБ, които са на границата между Молдова и Украйна.

 

Георг Георгиев, председател на "Младежи-ГЕРБ" разказа, че идеята е следствие от разговор на Бойко Борисов с младежи от Украйна.

"Нашата помощ е капка в морето, но ние знаем, че трябва да се прояви солидарност и да се направи повече за Украйна. За жалост България все още няма позиция по този въпрос.

 

Не е достатъчно само държавата да помага на украинския народ, но може да го направи всеки с надеждата, че ще се спасят хора и деца, които в момента страдат. Едва ли можем да останем несъпричастни. Това, което се случва на тях, винаги може да се случи и на нас", каза депутатът Тома Биков, който също заедно с младежите на ГЕРБ се включи на живо от украинската граница.

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени