ГЕРБ: Комитова и Караджов са изплатили 40 млн. лева по договорите за ин хаус процедурите, които уж бяха "порочни" (ВИДЕО)

Младен Шиков заяви, че подкрепят действията на министър Караджов, който заяви, че ще продължи да работи по тези процедури

Брифинг на ГЕРБ
Брифинг на ГЕРБ

Представители на ГЕРБ дадоха брифинг в кулоарите на парламента по темата за магистрала "Хемус". В брифинга участваха Младен Шишков, Александър Иванов и Николай Нанков.

 

"През месец септември министър Комитова е изплаща 14 млн. лв. по договорите за ин хаус процедурите, които уж бяха порочни. През месец януари министър Караджов изплаща 26 млн. лв. - отново по същите тези "порочни" договори", обяви народният представител от ГЕРБ-СДС Младен Шишков.

 

Депутатът от ГЕРБ заяви, че подкрепят действията на министър Караджов, който е заяви, че ще продължи да работи точно по тези процедури.

 

"Има извършени престъпления и те могат да бъдат наречени престъпленията на века. Това казва в свое интервю министър Бойко Рашков. Тук трябва да го попитаме какво смята той, че и г-жа Комитова, и настоящият министър са плащали по тези ин хаус договори", коментира от своя страна Александър Иванов от ГЕРБ и попита Рашков дали те са съучастници в това престъпление на века.

 

"Призоваваме до края на деня Бойко Рашков да признае, че няма нищо нередно в строителството на магистрала 'Хемус" и той с думите си е участвал като един предизборен агитатор, целящ само уронването на престижа на ГЕРБ", каза още той.

 

Николай Нанков също изрази възмущението си от коментарите срещу ин хаус поръчките за "Хемус", по които и служебното правителство, и настоящия редовен кабинет продължават да плащат.

Нанков също адмирира действията на Гроздан Караджов, който след 8 месеца е размразил строителството на магистрала "Хемус".

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени