ГЕРБ на консултациите при Радев: Нашето становище не се е променило - не може да има стабилно мнозинство в това НС

Преди това Радев изговори опорките на правителството и конкретно тезите на Корнелия Нинова за "ръст на индустриалното производство и редица други положителни показатели"

Десислава Атанасова, ГЕРБ
Десислава Атанасова, ГЕРБ Източник: Zonanews

Ясно изразихме становището си, осъзнаваме, че държавата се намира в серия от кризи и поемаме отговорност за решението им. Хората тук са със сериозен опит и експертиза за решаване на кризи. През изминалия месец ПГ на ГЕРБ-СДС предлагаше решения, добре че НС ги подкрепи- -например, компенсациите за бизнеса, общините и т.н. Това заяви на политическите консултации при президента Радев председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. 

"Също за еленергията, мораториума за битовите потребители, цената на горивата. Категорични сме, че трябват устойчиви решения за България. Готови сме да участваме в консултациите за търсене на изход от кризите. Но становището ни не се е променило, че не може да има стабилно мнозинство в това Народно събрание", добави тя. 

 

Преди това Радев изговори опорките на правителството и конкретно тезите на Корнелия Нинова за "ръст на индустриалното производство и редица други положителни показатели".

 

"Вие с вашия голям опит осъзнавате какво означава да се отиде на избори в такива критични моменти, да има преходни периоди, в които администрацията не работи в пълен капацитет. Как виждате покрай въпроса за властта да се решат проблемите на хората?", заяви той.

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени