ГЕРБ обяви къде и кога ще гласуват водачите на листи

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за Русе и Разград Десислава Атанасова ще упражни правото си на глас в 10:00 часа. Тя ще гласува в СУ "Васил Левски", ж.к. Дружба, град Русе

ГЕРБ
ГЕРБ Източник: Zonanews

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Габрово Томислав Дончев ще гласува в родния си град Габрово. Той ще даде своя вот в 11:00 часа, в избирателна секция 47, Национална Априловска гимназия.  


Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Хасково Делян Добрев ще гласува в 10:24 часа в 71 СИК, град Хасково. 

 

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за Русе и Разград Десислава Атанасова ще упражни правото си на глас в 10:00 часа. Тя ще гласува в СУ "Васил Левски", ж.к. Дружба, град Русе. 


Тома Биков, водач на листата на ГЕРБ-София в 24 МИР ще упражни правото си на глас в 11.00 часа. Той ще гласува в 107 ОУ"Хан Крум", ул."Димитър Димов" 13, град София.


Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Сливен Десислава Танева ще упражни правото си на глас в училище "Хаджи Мина Пашов" , град Сливен в 8:30 часа. 

 

Водачът на листата на ГЕРБ -СДС за Търговище Теменужка Петкова ще гласува в 9:00 часа. Тя ще упражни правото си на глас в Първо СУ "Св.Сeдмочисленици"-гр.Търговище.

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Ловеч Николай Нанков ще гласува в 9:00 часа в родния си град Априлци. Той ще упражни вота си в избирателната секция в НЧ "Бъдеще 1894" в кв. Острец.

 

Председателят на СДС и водач на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР-София Румен Христов ще гласува в 9:30 часа в гр.София, ж.к. "Бъкстон", 2 СОУ "Академик Емилиян Станев" на ул."Ген.Ал.Суворов"№ 36.


Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за Шумен и Стара Загора Красимир Вълчев ще гласува в 10:30 часа, в СИК 24 (СУ Иван Вазов),  град Стара Загора.


Екатерина Захариева, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик ще гласува в ОУ "Проф. Иван Батаклиев",  гр. Пазарджик, в 12:00 часа.

 

Водачът на ГЕРБ - СДС за Кюстендил Христо Терзийски ще гласува в родното си място - село Слокощица. Той ще упражни правото си на глас в 11:00 ч., в 81-ва секция (сградата на бившата детска градина).


Петя Аврамова, водач на листата на ГЕРБ-СДС за Враца ще гласува в 9:00 часа, в ППМГ "Академик Иван Ценов" (бул. Демокрация 18, град Враца).

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Ямбол Димитър Иванов ще гласува в 11:00 часа, в изборна секция 11 на ул. Славянска"4, град Ямбол. 

 

Росен Желязков, водач на листата ГЕРБ-СДС за Благоевград ще упражни правото си на глас в 11:00 ч. в СИК 11, район "Красно село", Столична община.


Водачът на ГЕРБ-СДС за Смолянска област д-р Красимир Събев ще гласува в секция 19- Обреден дом, бул. България №10, Смолян. Кандидатът за народен представител ще упражни своя вот от 13.00 часа. 


Пламен Тачев, водач на листата на листата на ГЕРБ - СДС - Плевен, ще гласува в 11:00 часа в секция 30, Спортна зала, град Червен бряг.

 

Водачът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева ще упражни правото си на глас в 11:00 часа в секция № 135, СУ "Петко Р. Славейков".

 

Десислава Трифонова, водач на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Пловдив област  ще гласува в Асеновград. В 10:30 тя ще пусне своя вот в  Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии "Св. Димитрий Солунски", която се намира на ул. "П.Сребров".

 

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС в 26 МИР София – област Младен Маринов ще гласува в 9:00 часа. Той ще пусне гласа си в столичното 199 ОУ "Свети Апостол Йоан Богослов" на ул. "Поручик Георги Кюмюрджиев" № 30, ж.к. Левски Г, район Подуяне. 


Водачът на листата на ГЕРБ-СДС - Варна Даниел Митов ще гласува от 11:00 часа, в 175 секция в курорта Златни пясъци.

 

Жечо Станков, водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Бургас ще упражни правото си на глас в 9:30 часа в ППМГ "Никола Обрешков", град Бургас.

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 5 МИР-Видин Росица Кирова ще гласува в 10:45 часа, в Профилирана Природо-математическа гимназия "Екзарх Антим I", град Видин.

 

Пламен Петров, водач на листата на ГЕРБ-СДС за Плевен ще упражни правото си на глас в 11:00 часа, в спортна зала, град Червен бряг.


Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново доц. Костадин Ангелов ще гласува в 11:00 часа. Той ще пусне гласа си в СУ "Вела Благоева", кв. "Бузлуджа", град Велико Търново. 


Кирил Ананиев, водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Перник ще упражни правото си на глас в 11:00 часа. Той ще гласува в читалище "Просвещение 1870" в град Брезник.


Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Добрич Деница Сачева ще гласува в 9:30 часа в СУ "П.Р. Славейков", град Добрич. 


Ивелин Иванов, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Силистра ще гласува в 7:24 часа. Той ще упражни правото си на вот в спортно училище "Дръстър" в Силистра.


Ирена Димова, водач на листата на ГЕРБ-СДС за Монтана ще гласува в 10:24 часа в 39 секция, Младежки дом, град Монтана. 

Още от "Политика"

Георги Георгиев от ГЕРБ призова Терзиев и "Спаси София": Долу ръцете от ''Патриарха''

Екипът на Васил Терзиев и спасителите от "Спаси София" с откровени лъжи и незачитайки мнението на гражданите променят движението по бул. "Патриарх Евтимий" в центъра на София, допълва той

Прочетете повече прочетете повече

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Радев наложи вето върху промени в Закона за насърчаване на инвестициите

Това е третият път (след указите му от 2017 г. и 2019 г.), когато Румен Радев възразява срещу мерки, подобни на приетите в този закон", се казва в съобщение от президентската администрация

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени