ГЕРБ отговориха на Лена Бориславова заради глупавите й и невъзпитани заяждания с Борисов

Махленско ниво, коментира Севделина Арнаудова

Лена Бориславова
Лена Бориславова Източник: МС

ПР на ГЕРБ Никола Николов отговори на Лена Бориславова къде е бил Бойко Борисов през последните 12 години. "Лена Бориславова е попитала, къде е бил Бойко Борисов през последните години. Лена, Борисов направи толкоз неща за България, колкото ти не си сънувала. Само един образец - построи всички газови трасета и връзки, през които Природен парк през днешния ден лъжете, че сте обезпечили да пристигна газ! Лена Бориславова, не бъркай Бойко с Ленин, и парапета с политиката!", написа Никола Николов.


По-рано шефката на кабинета на премиера в оставка отправи въпрос към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов след изказването му по-рано днес. Бориславова написа: "Въпрос: къде беше тия 12 години и защо не ги направи тия работи, Бойко?!".  Тя е сложила дори знак за препратка в публикацията си "политици от миналото". 

 



Лена Бориславова отговаря на махленски език, коментира във Фейсбук профила си и медийният съветник на ГЕРБ Севделина Арнаудова. Арнаудова е възмутена от написаното и обръщението към бившия премиер на малко име. 

 

"Lena Borislavova коментирала "Бойко"?! На махленското ниво на обръщението няма да се спирам, то достатъчно говори за нея и без коментар! И как беше -  "Най-добрата атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство". Или днес това не го пише в google и вече не е валидно?!", пита Арнаудова.


Госпожица "Конституцията ми пречи" се изказала за "Бойко" с едничката цел, да влезе в новините и да прави предизборна кампания. Това написа във фейсбук бившият здравен министър Костадин Ангелов. Този, когото тя нарича "Бойко" подава ръка в името на България и гради мостове, за да не вкараме България в сценария на Кремъл, за да не се избиваме взаимно по площадите. На момиченцето, разбира се, ѝ е трудно да предвиди някои неща. "Вкусно" е за фейсбука да плюем "Бойко", може и някой глас на изборите да донесе. Не плю по "Бойко" обаче, когато реши проблема със Северна Македония и спести на Киро, Лена и Ко. срам и позор от западните ни партньори. Не се упражнява върху Бойко и като подкрепяше политиката за изпращане на военна помощ за Украйна. Та, мила Лена, скъпо Ленче, старите хора са казали - Голям залък лапни, голяма дума не казвай. И в политиката не е като в детската градина. Освен черно и бяло, има и сиво, много сиво.

 

 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени