ГЕРБ печели мощно днешните частични местни избори

Кандидатът на ГЕРБ в Община Мъглиж печели на първи тур

ГЕРБ
ГЕРБ

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов печели днешния вот на първи тур. Цветан Андров от ПП ГЕРБ печели убедително частичните местни избори за кмет на с. Пудрия също на първи тур, с 337 гласа, или 2/3 от гласувалите.

 

Кандидатът на ПП ГЕРБ Красимир Михалев също печели на първи тур днешните избори за кмет на кметство Слънчево, Община Аксаково - с 82,08 % срещу 8,49 % за кандидата на БСП. 

В Община Баните кандидатът на ПП ГЕРБ Павлин Белчев събира най-много гласове и отива на втори тур срещу кандидата на ДПС. Последни в Баните са „Рапубликанци за България“.

На частичните избори за кмет на кметство Славовица, община Долна Митрополия, област Плевен, кандидатът на ПП ГЕРБ отива на балотаж срещу кандидата на "Изправи се.БГ". В кметство Трояново (община Камено) на балотажа сили ще премерят Галина Христова от ГЕРБ и Димитър Николов от БСП/ДПС. Кандидатът на "Републиканци за България" са трети.

 

ГЕРБ загуби изборите в с. Стежерово, с. Николаево и с. Поточарка.

 

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и членовете на Изпълнителната комисия на партията поздравяват всички новоизбрани кметове на провелите се днес частични местни избори. Ръководството на ГЕРБ изказва своята благодарност на всички местни структури на партията и кандидати, които положиха огромни усилия по време на предизборната кампания.

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени