ГЕРБ представя пред бизнеса мерки за възстановяване и развитие на България

Срещата ще се проведе на 27.09 2022 г. (вторник), от 13.00 часа на ул. "Чаталджа" 76

Томислав Дончев
Томислав Дончев Източник: Zonanews

Заместник – председателят на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидати за народни представители ще представят пред Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР) акценти от плана на партията за възстановяване и развитие на България.

 

На срещата ще бъдат обсъдени икономическата нестабилност и енергийната криза, пред която е изправена страната ни, както и политиките на партията за подобряване стандарта на живот на българските граждани, на бизнес средата и насърчаване на инвестициите.

 

Срещата ще се проведе на 27.09 2022 г. (вторник), от 13.00 часа на ул. "Чаталджа" 76. На нея ще присъстват Лъчезар Борисов, Радомир Чолаков, Десислава Трифонова,  Деница Сачева,  Александър Иванов и Рая Назарян.

 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени