ГЕРБ регистрира кандидата си за кмет на община Баните Павлин Белчев

Павлин Белчев е на 38 години, семеен, с две деца. Магистър е по международни отношения от СУ "Св. Климент Охридски", по право от ЮЗУ "Неофит Рилски" и по икономика от ВСУ "Черноризец Храбър"

Община Баните
Община Баните Източник: Zonanews

Общинското ръководство на ГЕРБ първо регистрира днес кандидата за кмет община Баните Павлин Белчев в Общинската избирателна комисия. Той ще се яви на частичните местни избори, които ще се проведат на 28 февруари 2021 г.

 

Павлин Белчев е на 38 години, семеен, с две деца. Магистър е по международни отношения от СУ "Св. Климент Охридски", по право от ЮЗУ "Неофит Рилски" и по икономика от ВСУ "Черноризец Храбър". Специализирал е международно право и международни отношения в Австрия и Гърция. От 2008 г. работи в Министерство на земеделието, храните и горите.

 

 "Съзнавам дълга и отговорността, които нося, когато заставам пред жителите на общината, за да поискам тяхното доверие. Еднакво важно е как ще продължат да се развиват и общинският център, и останалите населени места в региона, те са едно цяло", каза след регистрацията на кандидатът за кмет на Баните Павлин Белчев.

Баните
Баните



Още от "Политика"

МС: България не признава резултатите от изборите, проведени в незаконно окупираните територии на Украйна

Провеждането на т. нар. президентски избори и в незаконно окупираните територии на Украйна е още едно доказателство за грубо нарушение на международното право

Прочетете повече прочетете повече

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени