ГЕРБ: Руски хакери атакуват профилите на ГЕРБ в социалните мрежи

Трите повода са схемата и описанието на енергийната тема представена от Делян Добрев, касаеща посредниците

Брифинг на ГЕРБ
Брифинг на ГЕРБ Източник: Скрийншот/Facebook

Снощи нашите социални профили (на ГЕРБ, бел. ред.) бяха ударени от хакерски атака по теми касаещи енергийната. Трите повода са схемата и описанието на енергийната тема представена от Делян Добрев, касаеща посредниците. Както и разпространена фейк новина, че Борисов бил казал, че "Газпром" трябва да се върне като доставчик на газ. Това заяви председателят на МГЕРБ Георг Георгиев.

 

Той даде думата на специалистът по киберсигурност в централата на ГЕРБ Зоран Рангелов, който обясни, че от момента на пускане на публикациите на страниците на ГЕРБ са забелязани коментари под постовете от фалшиви профили изтеглени от руска социална мрежа ВКонтакте. 

 

Нямаме нито един адекватен отговор от предишните управляващи за завишените цени на горивата, за увеличеното отрицателно салдо по текущата сметка - над 4 млрд. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев. 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени