ГЕРБ-СДС и ПП се срещат днес в Народното събрание

От ПП заявиха, че са подготвили списък от 16 точки, за които ще държат на подкрепа като отново потвърдиха, че няма да подкрепят първия мандат на най-голямата парламентарно представена партия

Народно събрание
Народно събрание Източник: Zonanews

ГЕРБ-СДС и "Продължаваме Промяната" ще проведат среща в НС. Предварителната заявка и на двете партии е, че не става дума за преговори за коалиция, а за договаряне на политики, около които евентуално биха могли да имат допирни точки.

От ПП заявиха, че са подготвили списък от 16 точки, за които ще държат на подкрепа като отново потвърдиха, че няма да подкрепят първия мандат на най-голямата парламентарно представена партия.

 

Сред 16-те приоритета са отстраняването на главния прокурор и антикорупционното законодателство. От ГЕРБ пък очакват честен разговор, каза вчера председателят на ПГ Десислава Атанасова. Заедно с нея в срещата, която започва в 10.00 ч. ще участват Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев. 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени