ГЕРБ-СДС ще представи План за възстановяване и развитие на България

Събитието ще се проведе на 14 септември (сряда), от 12.00 часа, в Зала 6 на НДК

ГЕРБ
ГЕРБ Източник: Zonanews

ГЕРБ-СДС ще представи План за възстановяване и развитие на България. Документът е озаглавен "България след кризите - план за възстановяване" и обхваща всички секторни политики от обществения живот.

 

Планът съдържа конкретни стъпки за преодоляване на икономическата нестабилност и енергийната криза, пред която е изправена страната ни, както и политики за подобряване стандарта на живот на българските граждани, на бизнес средата и насърчаване на инвестициите.

 

Образованието и здравеопазването остават приоритет в бъдещо управление на коалицията, както и възобновяване изграждането на големите инфраструктурни обекти и поддръжката на републиканската пътна мрежа.

 

Събитието ще се проведе на 14 септември (сряда), от 12.00 часа, в Зала 6 на НДК. На него ще присъства Изпълнитената комисия на ГЕРБ и кандидатите за народни представители на партията.

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени