ГЕРБ ще проведе Национално съвещание на партията

На него ще отговори на всички публични въпроси и условия, поставени през последните дни и часове от лидерите на ПП-ДБ

ГЕРБ
ГЕРБ Източник: ПП ГЕРБ

ГЕРБ ще проведе Национално съвещание на партията на 5 март 2024 г. На форума председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководството на партията ще представят проект за Споразумение за съвместно управление между коалиция ГЕРБ-СДС и коалиция "Продължаваме промяната-Демократична България" до края на мандата на 49-ото Народно събрание.

 

По време на Националното съвещание ГЕРБ ще отговори на всички публични въпроси и условия, поставени през последните дни и часове от лидерите на ПП-ДБ.

 

Националното съвещание се провежда във формат: Изпълнителна комисия на ГЕРБ, народни представители на партията, областни координатори, кметове на общини и райони, избрани от ГЕРБ, общински и районни ръководители на партията.

 

Форумът  ще се проведе от 12:00 ч. в зала 6 на Националния дворец на културата.

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени