ГЕРБ след регистрацията: Основната ни задача е да прекратим политическата шарлатания

За последната година думите загубиха мисъл в политиката, заяви Томислав Дончев

ГЕРБ-СДС се регистрираха за изборите
ГЕРБ-СДС се регистрираха за изборите Източник: Скрийншот видео кадър

"За нас голямата цел е да върнем голяма част от доверието на българските граждани. Ще водим спокойна, разумна кампания. Ще предлагаме решения за изход от всички кризи, в които е затънала България". Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Томислав Дончев пред журналисти след регистрацията на ГЕРБ-СДС в ЦИК.

 

 

Ще бъдем отговорни, защото от нас зависи - дали като управляващи, дали като опозиция - политическият процес и това, което ще се случва в България. 

 

"За последната година думите загубиха смисъл в политиката. Управляващите и политиците говорят едно, а правят друго. Остра реторика против "Газпром, а в същото време продължаваме да купуваме руски газ с руски посредници", допълни Дончев.

 

По думите му за ГЕРБ е от изключително значение да се прекрати "политическата шарлатания и думите в политиката отново да значат нещо". Думите в политиката отново трява да имат смисъл, това, което казваш да има резултати, да поражда нещо, допълни Дончев. 

 

Със сигурност оценката на ръководството на партията за работата на ПГ е добра. Това не означава, че няма да търсим свежи попълнения, политическите сюжети се сменят, ще търим още доказани хора, професионалисти, с които да допълним листите, коментира още зам.-председателят на ГЕРБ.

 

ГЕРБ като дясна партия в България ще продължи успешното представяне на тези избори, добави административният секретар на партията Цветомир Паунов. 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени