ГЕРБ след регистрацията: Основната ни задача е да прекратим политическата шарлатания

За последната година думите загубиха мисъл в политиката, заяви Томислав Дончев

ГЕРБ-СДС се регистрираха за изборите
ГЕРБ-СДС се регистрираха за изборите Източник: Скрийншот видео кадър

"За нас голямата цел е да върнем голяма част от доверието на българските граждани. Ще водим спокойна, разумна кампания. Ще предлагаме решения за изход от всички кризи, в които е затънала България". Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Томислав Дончев пред журналисти след регистрацията на ГЕРБ-СДС в ЦИК.

 

 

Ще бъдем отговорни, защото от нас зависи - дали като управляващи, дали като опозиция - политическият процес и това, което ще се случва в България. 

 

"За последната година думите загубиха смисъл в политиката. Управляващите и политиците говорят едно, а правят друго. Остра реторика против "Газпром, а в същото време продължаваме да купуваме руски газ с руски посредници", допълни Дончев.

 

По думите му за ГЕРБ е от изключително значение да се прекрати "политическата шарлатания и думите в политиката отново да значат нещо". Думите в политиката отново трява да имат смисъл, това, което казваш да има резултати, да поражда нещо, допълни Дончев. 

 

Със сигурност оценката на ръководството на партията за работата на ПГ е добра. Това не означава, че няма да търсим свежи попълнения, политическите сюжети се сменят, ще търим още доказани хора, професионалисти, с които да допълним листите, коментира още зам.-председателят на ГЕРБ.

 

ГЕРБ като дясна партия в България ще продължи успешното представяне на тези избори, добави административният секретар на партията Цветомир Паунов. 

Още от "Политика"

ГЕРБ на срещата с КНСБ: Част от кризите в България не са вносни, а домашни, резултат са от политиката на определени парт

Прогнозата ми е, че или войната в Украйна ще приключи бързо с много големи неприятни ефекти, или ще продължи дълго, добави Томислав Дончев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени