Христо Гаджев: Бяхме мачкани с преднамерени акции от Бойко Рашков

Къде изчезна Илчовски, попита депутатът от ГЕРБ

Христо Гаджев
Христо Гаджев Източник: БНТ

"Има такъв народ" победиха благодарение на гласовете от чужбина, ако се видят резултатите от сайта на ЦИК - ГЕРБ е първа политическа сила в България. Но с гласовете от чужбина, незнайно защо забавени толкова дълго от страна на ЦИК, ИТН печели изборите. Да им е честито. Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев.

 

"Проблеми в управлението ни е имало, но резултат е и заради това, че бяхме мачкани с преднамерени акции на МВР, лично организирани от Бойко Рашков, заради цялата мръсотия, която се изля върху ПП ГЕРБ през последните 2-3 месеца. Хората бяха мачкани и плашени да не излизат да гласуват", каза той. 

Три мандата, четири години пълен коалиционен мандат, една години протести - това няма как да не даде отражение, добави Гаджев.

 

"Сега ще докажем и покажем лицето на ГЕРБ. Ще се видят и нашите цели като сме опозиция", коментира Гаджев. "В 45-то НС не се състави правителство. Ако не се състави правителство и в 46-то НС, ще се види, че без ГЕРБ може да се намери общо кратно", обясни народният представител.

Вчера се очерта ясно мнозинство от около 137 души - между ИТН, ДБ, ИБНИ и ДПС, коментира Христо Гаджев.


"Трети парламентарни избори ще са лоши - загубено време за държавата. Дали ще има редовно правителство предстои да видим, както и кой ще го подкрепи", съобщи депутатът от ГЕРБ. 

Къде изчезна Светослав Илчовски, какво се случи след Комисията по ревизия? Дори МВР на Рашков не разследва, попита Христо Гаджев.

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени