Христо Гаджев: От май месец насам живеем в президентска република

Нашата обща оценка за Радев не е положителна, коментира още той

Христо Гаджев
Христо Гаджев Източник: Дарик

Видяхме, че в продължение на няколко месеца МРРБ се лашка, първо нямаше пари за "Хемус", после се оказа, че не е спряно строителството, каза депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев пред Дарик. Той прогнозира и голяма криза във ВиК сектора.

 

Президентската институция винаги се е ползвала с по-висок обществен рейтинг, отколкото народните представители и министрите, посочи Гаджев. "От май месец насам живеем в президентска република. Служебното правителство не подлежи на никакъв контрол. Имаше за месец и нещо парламентарен контрол, но партиите бяха заети повече да се карат", каза Гаджев.

 

Колкото до кандидатурата ни за президент - ние ще си я обявим в срок. Следващата седмица трябва да имаме както кандидати за народни представители, така и президентска двойка, обяви депутатът от ГЕРБ.

 

Нашата обща оценка за Радев не е положителна - и то не от последните месец-два, а през целия му мандат, коментира още той и добави: "Ако трябва да цитирам Лозан Панов - Радев се сети за съдебна реформа, когато се почука на неговата врата".

Още от "Политика"

Бойко Борисов: Да дадеш зелен сертификат на човек с първа доза е като да дадеш шофьорска книжка на някой минал само лист

Днес 136 души са починали. Аз мисля, че да дадеш зелен сертификат на човек с първа доза е като да дадеш шофьорска книжка на някой, минал само листовки

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени