Христо Гаджев: Рашков съществува в политиката единствено, за да изнася лъжи и да дискредитира ГЕРБ

Такъв беше и случаят с подслушванията, който се оказа едно голямо нищо, припомни депутатът

Христо Гаджев
Христо Гаджев Източник: БНТ


Христо Гаджев: Ние вчера излязохме с позиция, че повече няма да търпим и ще се видим в съда с г-н Рашков, за да защити своите лъжи. Причината за съществуването на Рашков в политиката е да изнася лъжи и да дискредитира ГЕРБ.

 

Така депутатът Христо Гаджев коментира вчерашния скандал с изнесените данни от разследването за "Хемус". На въпрос дали ГЕРБ е финансирана с държавни средства Гаджев заяви: "Категорично не". "Такъв беше и случаят с подслушванията, който се оказа едно голямо нищо".

 

Четох документите в МВР в които няма нищо секретно, а той ги засекрети", каза депутатът. ГЕРБ: За пореден път Бойко Рашков лъже без да посочи доказателства. За зеления сертификат в парламента Гаджев заяви, че позицията на ГЕРБ е единна - каквото важи за българските граждани, трябва да важи и за народните представители.

 

"За съжаление и този проект за решение, предложен от "Демократична България" също създава възможност за предимство и един вид богоизбиране на хората, които работят в момента, защото предлага тестовете на хората, които не са ваксинирани, да се плащат от данъкоплатеца", подчерта той.

 

Гаджев заяви, че ГЕРБ ще предложат отпадането на тези текстове и всеки депутат, който не иска да се ваксинира, да си плаща сам тестовете. "Първата точка, която трябва да бъде гледана днес, е енергийното подпомагане на бизнеса.

 

Ние сме внесли проект за решение още миналата година и реално се оказва, че различните работодателски и бизнес асоциации искат точно този модел - предлагаме този проект да бъде гледан в Народното събрание", заяви Гаджев.

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени