Христо Иванов: Трудно ще подкрепим правителство на БСП. Ще работим със Слави Трифонов и Мая Манолова

Фабриката за клишета при него очевидно работи на пълни обороти

Христо Иванов
Христо Иванов Източник: NOVA

"Труден е отговорът дали ще подкрепим правителство на БСП". Тази фраза изтърва Христо Иванов-Бойкикев в предаването "Здравей, България" по NOVA. Но веднага съобрази, че седмица преди изборите двусмислие по темата може да им коства влизането в парламента и на секундата се поправи, че няма да подкрепят правителство на БСП. При невъзможност първата и втората партия да съставят правителство е много важно президентът на кого ще даде при третото завъртане мандат, продължи с мечтите Бойкикев.

 

"Ние ще предложим кабинет със своя програма и той или получава подкрепа, или не получава", изрече поредна фраза Христо Иванов, която е аналог на твърдения от рода на "Земята е кръгла", "Водата - мокра" и т.н. Фабриката за клишета при него очевидно работи на пълни обороти. 

 

"Няма да влезем в коалиция с ГЕРБ по никакъв начин - нито с тях, нито с техен мандат, нито с техен премиер", обсебено повтаряше коминтерновският наследник. И най-накрая изплю камъчето заявявайки, че извън ГЕРБ и ДПС, те са готови да се коалират с партията на Слави Трифонов, Мая Манолова, БСП или други влезли партии и коалиции. 

 

Христо Иванов се позова на биографията си, която трябвало да служи за гаранция, че той искал сериозна реформа в прокуратурата. Водещият не го попита как с неговата биография на многократно наказван адвокат, дори лишаван от право да я упражнява през 2014 г., той все още има нахалството да говори за правосъдна реформа.

 

Наказанията на Христо Иванов като адвокат
Наказанията на Христо Иванов като адвокат
Наказанията на Христо Иванов като адвокат (2)

И още - за Христо Иванов т.н. "правосъдна реформа" започва и свършва с прокуратурата. Дума не се казва за ужасното т.н. "правосъдие", което много хора с черна ирония наричат "кривосъдие" заради демонстративната липса на справедливост и съобразяване със законите в решенията на немалка част от съдийте. А някой бивши такива като Методи Лалов, бивш шеф на Софийския районен съд, днес директно демонстрират, че са били политически пристрастни и по онова време. Въпросният Лалов си позволи като все още действащ магистрат да призовава да се гласува за "Демократична България" преди местните избори 2019 г. - в свое участие по bTV на 10 септември 2019 г. Ето и видео за този позорен факт:

 

 

Методи Лалов прави политическа кампания на 10 септември 2019 г. като все още действащ магистрат

 

Когато беше попитан как ще определи лидерите на отделните партии с една дума, Христо Иванов-Бойкикев се дезавуира напълно, след като отказа да определи Слави Трифонов и Мая Манолова - единият близък с мутрите още от 90-те, а Манолова - знаково лице на антибългарската партия БСП, близка с Черепа и още няколко подобни персони, които имат огромни проблеми със закона. След тези саморазобличения на този човек и криптокомунистическата му коалиция, да се гласува за тях от, уж десни избиратели, е Еверестът на самоунижението. 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени