Христо Терзийски изобличи измислиците на Рашков

Той написа пост в отговор на твърдения на Бойко Рашков, изказани в нарочна пресконференция днес

Христо Терзийски
Христо Терзийски Източник: ПП ГЕРБ

Бившият вътрешен министър и водач на листата на коалиция ГЕРБ - СДС Христо Терзийски отговори на абсурдните и недоказани с нищо твърдения на служебния МВР шеф Бойко Рашков.

 

На пресконференция днес Рашков каза следното: "В Кюстендил бивш министър на вътрешните работи е правил събитие с бивш областен управител, който е в болничен. Договаряло се е как да привлекат 15 000 македонци с български паспорти, които да гласуват тук в нашата страна".

 

Терзийски написа пост в своя фейсбук профил в отговор  на поредните празнословни обвинения на Рашков:

"Разбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да се старае да влияе на предизборната кампания - от днес и с клеветнически намеци, които, макар и недоизказани, лесно могат да бъдат асоциирани с мен.
Няма да казвам, че с това се опитва да замаже тоталния хаос, който създаде в МВР. Вероятно има и някаква лична неприязън към мен, което си е негов проблем. Знаем и че наши симпатизанти са привиквани и респектирани в полицейските управления през последните седмици. Само че няма да допуснем изборите да се спечелят "служебно" - чрез служебното правителство.
Ако има данни за престъпление - да действа с цялата строгост на Закона. В противен случай трябва да понесе отговорност за думите и действията си - нищо, че никой не е гласувал за него - постът изисква министърът да притежава някакво достойнство."
 

 

 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени