И Джема Грозданова се отказа от политиката

Няма да участвам активно в предстоящата кампания, пише тя във Фейсбук

Джема Грозданова
Джема Грозданова Източник: ПП ГЕРБ

Джема Грозданова, едно от водещите лица в "Републиканци за България", е взела решение да напусне политиката. За това тя информира в профила си във Фейсбук. "Както когато завърших медицина ми беше несвойствено да чувам Доктор пред името си (защото когато завършиш тепърва започваш да се учиш), така и години наред не се определях като политик. Научих се след години слушане и четене. И сега малко съжалявам, че наученото няма да бъде от полза", написа тя.

 

"Радвам се, че видях политиката отблизо. Независимо как тя се оценява от хората, това е начинът. Останах, докато от работата ми имаше реален резултат за държавата. Нека и двете партии, чрез които пребивавах и още пребивавам в политиката да работят за разбиранията на дясното и избирателите си. Въпреки размитите граници, дясното заслужава подкрепа. Ще дойде ден, в който в България ще има и ще се води истинска политика. Няма да участвам активно в предстоящата кампания и ще чакам този ден. Не за себе си, а за всички", се казва още в публикацията ѝ. 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени