ИБНИ, ДПС и ГЕРБ не влязоха на комисия и блокираха поправките за НСО

Хунвейбинските напъни на т.н. протестърски партии отново показаха своята пълна безполезност и вредителство

Народно събрание
Народно събрание Източник: Zonanews

Остава охраната на главния прокурор и на бившия шеф на парламента. Заради липса на кворум Комисията за контрол над службите за сигурност не успя да гласува на второ четене промените в Закона за НСО, съобщава bTV. Не дойдоха от ИБНИ, ГЕРБ И ДПС.

 

Промените предвиждаха отпадане на охраната за главния прокурор, президентската администрация, семействата на първите трима, както и за хората, заемали длъжности като председател на Народното събрание и премиер.

 

"Има хора, които защитават интересите на бившия министър-председател, на главния прокурор и на президента", каза Светлин Стоянов председател на Комисията за контрол над службите за сигурност, сякаш това е нещо незаконно или недопустимо.

 

Хунвейбинските напъни на т.н. протестърски партии отново показаха своята пълна безполезност и вредителство, след като бяха бойкотирани от самия Николай Хаджигенов, който закъсня за комисията и така съдейства поправките да не бъдат приети. 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени