ИБНИ, ДПС и ГЕРБ не влязоха на комисия и блокираха поправките за НСО

Хунвейбинските напъни на т.н. протестърски партии отново показаха своята пълна безполезност и вредителство

Народно събрание
Народно събрание Източник: Zonanews

Остава охраната на главния прокурор и на бившия шеф на парламента. Заради липса на кворум Комисията за контрол над службите за сигурност не успя да гласува на второ четене промените в Закона за НСО, съобщава bTV. Не дойдоха от ИБНИ, ГЕРБ И ДПС.

 

Промените предвиждаха отпадане на охраната за главния прокурор, президентската администрация, семействата на първите трима, както и за хората, заемали длъжности като председател на Народното събрание и премиер.

 

"Има хора, които защитават интересите на бившия министър-председател, на главния прокурор и на президента", каза Светлин Стоянов председател на Комисията за контрол над службите за сигурност, сякаш това е нещо незаконно или недопустимо.

 

Хунвейбинските напъни на т.н. протестърски партии отново показаха своята пълна безполезност и вредителство, след като бяха бойкотирани от самия Николай Хаджигенов, който закъсня за комисията и така съдейства поправките да не бъдат приети. 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени