Илиана Йотова: Една от най-големите грешки на правителството на Петков е незнанието да се управлява

Йотова (Раден също) дължи поне едно извинение на българските граждани за злодейството, което месеци наред извършваха срещу България и българите с лансирането на Петков и Василев

Илиана Йотова и Румен Радев
Илиана Йотова и Румен Радев Източник: Прессекретариат на Президента на Република България

"Една от най-големите грешки на предишното управление е незнанието да се управлява". Това заяви в първото издание на "Интервюто в Новините на NOVA" вицепрезидентът Илиана Йотова. Нейното твърдение издава изключително нахалство и безсрамие, защото точно тя и Радев са хората, които бяха в основата на лансирането на Кирил Петков и Асен Василев, направиха и невъзможносто, за да се случи проектът им ПП, а като капак - Радев каза, че ако имало повече политици като Петков и Василев, България щяла да пребъде.

 

Йотова (Раден също) дължи поне едно извинение на българските граждани за злодейството, което месеци наред извършваха срещу България и българите с лансирането на Петков и Василев. Но като всеки правоверен комунист, Йотове не умее да се извинява, камо ли да признае грешки.  

 

Тя коментира газовата криза с думите: "Как се спира зависимостта от "Газпром" когато ние сме продължили да купуваме газ пак от "Газпром", само че малко по-скъпо през няколко посреднически фирми. Никой не е казал, че панацеята е "Газпром".

 

Според Йотова диверсификацията е трябвало да се случи още през 2014 г. след Крим. "За да си осигурим отоплителния сезон, трябва да намерим най-добрите условия. Очевидно ще бъде микс от всички тези възможности", твърди Илияна Йотова. Тя смята, че правителството ни е трябвало не да бърза, а да изчака партньорите си от Европейския съюз, с които да имаме една обща европейска политика по отношение на плащанията към "Газпром".

 

 

 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени