Илияна Йотова заговори с отровния език на БСП: България е срутище!

С това тя се "срути" на дъното до Румен Радев, който преди две години нарече отечеството ни "блато"

Илияна Йотова
Илияна Йотова Източник: bTV

Датата 4 април пречи само на ГЕРБ, каза в предаването "Лице в лице" по bTV вицепрезидентът Илияна Йотова. С това тя арогантно пренебрегна мнението на католиците в България, които седмици наред обясняват, че изборът на тази дата за провеждане на парламентарните избори е крайно неудачен. След като католическата общност у нас възропта публично срещу решението на Румен Радев изборите да се проведат на 4 април, и арменската диаспора в България поиска промяна на датата заради съвпада с католическия и арменския Великден.

"Трябваше да протестират повече българи, трябваше да е по-голяма и нашата подрепа към протестиращите с президента", каза Йотова, с което без свян призна, че Радев и тя са в основата на метежите, които оскверняваха месеци наред София и исторически сгради в центъра на столицата. 

Йотова не спря с пороя от наглост и безсрамие, а заговори и за "задлъжнялост", която днешното управление оставяло на бъдещите поколения!? Тя, която десетилетия наред беше в партия, извършила безброй престъпления срещу България и българите, три пъти фалирала страната преди 1989 г., оставила дълг от близо 11 млрд.щ.долара, които едва преди няколко години изплатихме. Ние ги изплатихме, поколенията, които сме били на 10-15 години, когато са теглени. Йотова беше член на партията, която след 1989 г. ограби труда на милиони българи с чудовищни далавери, партията създала мутрите и мутренските групировки.

Йотова беше член на същата тази най-заклетата антибългарска банда, която продаваше страната ни на Съветите и Русия. Не ние сме коленичили пред КГБ-ейския "патриарх", когато той беше тук. Не на нас ни е "набивал канчето" същият нахалник, а на Румен Радев. На живо му го набиваше, с антибългарска реторика и желание да ни унизи, докато ни вменява, че дължим всичко на Москва, вкл. свободата и независимостта си! Когато истината е точно обратната. Йотова коленичи пред него, не ние. Само "челобитье" (удряне челото в земята, от руски) трябваше да направи, за да е пълно унижението й.

Накрая Илияна Йотова заговори с пропагандните клишета на БСП, говорейки, че страната ни е "срутище". С това тя се "срути" на дъното до Румен Радев, който преди две години нарече отечеството ни "блато". Позорни персони! 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени