"Има такъв народ": Служебното правителство допусна доста грешки

Ще бъдем важен фактор в следващото управление на страната

Виктория Василева
Виктория Василева Източник: Bulgaria ON AIR
Служебното правителство допусна доста грешки - мерките бяха прилагани без хората да бъдат подготвени. Това създаде тази криза. Това каза в ефира на Bulgaria ON AIR Виктория Василева, главен секретар на "Има такъв народ". И добави, че на този етап "зелените сертификати" у нас не дават резултати.
 
ИТН ще бъде един от важните фактори в следващото управление на страната, заяви тя. "Много от хората, които приветстват нашето поведение, са доволни, че са видели в наше лице за първи път партия, която не е отстъпила в името на властта, тоест не се е продала", обясни събеседникът.
 
Българският народ иска политическите партии да седнат и да се разберат, смята тя. "Българските граждани се опитват да ни кажат два поредни избора, че не искат да бъдат управлявани еднолично. Готови сме на диалог", подчерта Василева. 
 
"Времето ни показа, че има и много други наболели проблеми, които чакат да бъдат решени и са в момента на дневен ред - здравната криза, кризата с електроенергията, благосъстоянието на гражданите и състоянието на бизнеса, който буквално оцелява в тази ситуация", добави тя.
 
Главният секретар на "Има такъв народ" заяви, че ГЕРБ и ДПС остават единствените партии, с които не биха могли да разговарят изобщо. Василев добави, че те нямат този проблем с БСП. Интересно е, че това се заявява от човек, който преди години е бил син депутат, както и лидер на младежката организация на СДС. 
 
Необяснимо е как така БСП се появява като приемлив партньор при всички злодейния, които е сътворила срещу България и българите през последните 32 г., както и нейната предшиственица БКП в периода 1944-89 г. Това е истински скандално, защото от ИТН си забраняват дори да говорят с ГЕРБ, при положение, че ГЕРБ е партията, чието управление построи две Българии в периода 2009-2020 г. - БНП на страната се удвои в този период. 

Още от "Политика"

От днес България официално е в предизборна кампания

В изборите за НС ще участват 32 политически формации - 20 партии, един независим кандидат и 11 коалиции, а в изборите за ЕП ще участват 31 политически формации - 20 партии, един независим кандидат и 10 коалиции

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени