ИТН: Кой натиска бутона на Корнелия Нинова?

Станислав Балабанов коментира и днешното писмо на Делян Пеевски към министър-председателя Денков

Станислав Балабанов, ИТН
Станислав Балабанов, ИТН Източник: Zonanews

"Кой натиска бутона на Корнелия Нинова?", попита депутатът от ИТН Станислав Балабанов пред журналисти в НС. Депутатът обясни, че днес в зала е трябвало да се гласува временна комисия, която да разследва сплашването на министъра на електронното управление Александър Йоловски.

 

"Делян Пеевски се закани да се създаде временна комисия, която да разследва атаките срещу г-н Йоловски. Такова нещо обаче не се случи, аз си го обяснявам на база някаква договорка в сглобката. Днес обаче сутринта на председателски съвет отново се изкоментира тази тема. ГЕРБ и ДПС не гласуваха в зала, но по-интересен беше вотът на БСП. Те се въздържаха, те са част от опозицията. Тук въпросът е кой натиска бутона на Корнелия Нинова?", заяви Балабанов.

 

ИТН коментираха и днешното писмо на Делян Пеевски към министър-председателя Денков, в който председателят на парламентарната група на ДПС го критикува за справянето със зимната обстановка и го нарича онлайн премиер.

 

"Това са думи на действащия министър-председател към този, който играе фасадна роля в Министерски съвет", каза Балабанов. Той заяви, че говори за това с отвращение.

Още от "Политика"

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС в столицата искат кметът Терзиев да забрани честването на руския Ден на защитниците на

България е една от държавите най-обилно "обгрижвана от Руската пета колона, чиито пипала са плъзнали във всички сфери на нашия обществен и политически живот

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени