ИТН оттеглят Момчил Иванов като кандидат за правосъден министър

Тошко Йорданов отново нападна медиите

Момчил Иванов
Момчил Иванов Източник: Янтра днес

По лични причини (разбирайте по нареждане на Трифонов, бел. ред.) кандидатът ни за правосъден министър Момчил Иванов се отказа, обяви преди минути в парламента номинираният за премиер от "Има такъв народ" Пламен Николов.


"Тъй като всичко това, което се наложи да преживее като изказвания и публикации в пресата просто не позволява на неговото достойнство да продължи с тази сага. Новата кандидатура ще научите съвсем скоро, тъй като и за нас това е нов факт", каза още Пламен Николов.

 

Тошко Йорданов, който беше на брифинга заедно с Пламен Николов, отново нападна медиите. 
"Възмутен съм от поведението на част от медиите, които минават за демократични, с фалшивите чатове, които публикувахте. Тези, които направихте това, сте равни на ПИК и Блиц. Момичето, за което писахте, опроверга написаното, но вие не го публикувахте", ожесточено се нахвърли срещу журналистите Тошко.

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени