Ивелин Михайлов: Изчистихме "Величие" от корумпираните хора около Николай Марков

Не можем да гарантираме и сега и за в бъдеще, че 100% хората, с които работим, ще бъдат коректни, но стъпка по стъпка ще изчистваме, докато сформираме здрава група от хора, посочи той

Ивелин Михайлов
Ивелин Михайлов Източник: БГНЕС

Имахме хора, които по някакъв начин бяха приели изгодни предложения, които им бяха дадени от управляващите партии и вместо обещанията, които бяхме дали на хората, те започнаха да правят противоположното. Веднага изчистихме организацията от тези хора, които бяха недобронамерени. Това заяви идеологът на партията Ивелин Михайлов.

 

"В парламента целият огън беше насочен срещу нас. Преди гласуването на правителството вдигнахме скандал и направихме така, че да не позволим на нашите депутати, които са имали някаква зависимост, да направят нещо, което няма да отговаря на поетите от нас ангажименти. Успяхме да покажем, че в парламента има партии с морал и чест, които спазват това, което са обещали и нямат зависимости. Ние казахме, че влизаме, за да можем да помогнем на хората да си върнат свободата", посочи той.

 

"Партия "Величие" не се е разцепила. Тя е единна и си работи по начина, по който си работи. Единственото нещо, което се случи, е, че парламентарната група се разцепи, за да се махне това, което не е чисто", добави Михайлов.

 

"Не сме отишли в парламента за привилегии, а за това, което сме обещали на нашите избиратели", подчерта Михайлов. "Не можем да гарантираме и сега и за в бъдеще, че 100% хората, с които работим, ще бъдат коректни, но стъпка по стъпка ще изчистваме, докато сформираме здрава група от хора", посочи идеологът на "Величие".

 

Относно искането в парламента да бъде създадена комисия, която да разследва дейността му в "Исторически парк", Михайлов сподели, че тези дни във Варна двама души са починали от нов наркотик, който "разяжда месата на хората".

 

"Това, че нашите деца стават наркомани, че няма ценности, че няма морал – това е нещо нормално. А "Исторически парк", който изгражда ценности, любов към родината, красота – той е нещото, което трябва да се закрие, защото хората там перат пари. Тези хора, които са ви обещали на първия ден да видите атомна бомба, на първия ден да пуснат видео с разкрития за манипулация на вота… Човекът, който има диск, с който, когато го пусне, всичко се разваля, всъщност най-голямото му постижение в парламента до момента и на неговите хора... Дарин Георгиев, Виктория Василева и Георги Куков. Това е най-голямото постижение на тези хора в парламента", отсече той.

Още от "Политика"

Премиерът Главчев: Пожарите на територията на България за овладени, приемаме програмата за компенсиране на пострадалите

Предвижда се подкрепа също за хората, които не са регистрирани като земеделци, но са загубили домашните си животни заради пожара

Прочетете повече прочетете повече

Бойко Борисов: Трябва да се върнем към корените на демокрацията

Относно скандалът между президентството и МВнР относно назначаването на Николай Ненчев като посланик на България в Украйна Борисов заяви, че не вижда нищо лошо в това и го нарече просто "институционален спор"

Прочетете повече прочетете повече

Делян Пеевски изпрати в МВР, Прокуратурата и ДАНС доклада за корупцията в Агенция "Митници"

Шумният скандал е свързан с разкрития за корупционни практики в Агенция "Митници" и участието на висши държавни служители, протежета на "Продължаваме Промяната", политици от ПП-ДБ и контрабандисти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени