Ивелин Михайлов: Ще препоръчам на "Величие" да подкрепи кабинета на Росен Желязков

Той заяви, че "Величие" и ГЕРБ заедно управляват община Ветрино, която е "най-красивата, богата и просперираща община"

Ивелин Михайлов
Ивелин Михайлов Източник: Facebook

Ще препоръчам на депутатите от "Величие" да подкрепят кабинета на Росен Желязков. Това написа в Х (бившият туитър) идеологът на партията Ивелин Михайлов. Посочи, че е само обикновен член, но "Величие" и ГЕРБ заедно управлявали община Ветрино, която била "най-красивата, богата и просперираща община". Затова и нямало причина да не се получи и на национално ниво.

 

Ето и целия пост на Михайлов:

Въпреки че съм само обикновен член на партията, ще препоръчам на депутатите от "Величие" да подкрепят кабинета, предложен от Росен Желязков и ГЕРБ.

Моментът е такъв, че трябва национално обединение. "Величие" вече управлява с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина.

Няма причина да не можем да постигнем същото и за цяла България.

 

Още от "Политика"

Атлантическият съвет: Евроатлантическите народни представители да дадат 100 дни шанс на предложеното с първия мандат пра

Въпреки разломните противоречия между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, днес интересът на България да защитава своята сигурност против руската хибридна агресия е над всичко, заявяват от организацията

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени