Иво "Тялото" Мирчев, ДБ: Може би победи по-добрият от двамата кандидати

ДБ нямаше кандидат на балотажа

Иво "Тялото" Мирчев агитира на изборите
Иво "Тялото" Мирчев агитира на изборите
Може би победи по-добрият от двамата кандидати. Това заяви в "Денят започва" по БНТ Ивайло Мирчев от "Демократична България", син на бивш партиен секретар от БКП. 
 
Тези думи на Мирчев, известен още като "Тялото", показват за пореден път, че ДБ е една криптокомунистическа, ляволиберална формация, която правилно беше наказана от здравомислещите български избиратели на последните парламентарни избори. Перспективата за тези политически ментета е да се превърнат от ново в извънпарламентарни партии. Мястото им е извън НС, там, където двете партии - Да(й), България и ДСБ - бяха преди време съвсем справедливо.
 
ДБ нямаше кандидат на балотажа. Ивайло Мирчев коментира протичането на изборния ден в Турция така:
 
"Излязоха да гласуват активните хора, вяло гласуване, никакви нарушения, нямаше опашки, както предната неделя, тъй като не е имало натиск върху хората да излязат и да гласуват. Българските политици е време да съставят правителство", допълни Ивайло Мирчев.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени