Избраха Борисов за член на Комисията по външна политика на мястото на Рашидов

Решението беше подкрепено със 121 гласа "за", "против" - 13 и "въздържал се" 27

Бойко Борисов в 49-то НС
Бойко Борисов в 49-то НС Източник: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов беше освободен като член от Комисията по външна политика в парламента. На негово място беше избран Бойко Борисов, решиха депутатите. Решението беше подкрепено със 121 гласа "за", "против" - 13 и "въздържал се" 27.

 

Народните представители решиха да изберат Вежди Рашидов за член на Комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите.

 

Депутатите Кирил Петков и Радослав Василев от ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България" бяха избрани за членове на Комисията по въпросите на ЕС.

 

Депутатите избраха Петър Куленски за член на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта, но го махната като член в Комисията по околната среда и водите.


Народните представители избраха Бюнямин Хасан за член на Комисията по образование и наука, но освен това освободиха Искрен Арабаджиев като член на Комисията по туризъм и избраха Веселин Недев да заеме неговото място.

Още от "Политика"

Георги Георгиев от ГЕРБ призова Терзиев и "Спаси София": Долу ръцете от ''Патриарха''

Екипът на Васил Терзиев и спасителите от "Спаси София" с откровени лъжи и незачитайки мнението на гражданите променят движението по бул. "Патриарх Евтимий" в центъра на София, допълва той

Прочетете повече прочетете повече

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Радев наложи вето върху промени в Закона за насърчаване на инвестициите

Това е третият път (след указите му от 2017 г. и 2019 г.), когато Румен Радев възразява срещу мерки, подобни на приетите в този закон", се казва в съобщение от президентската администрация

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени