Калина Константинова: Няма да крадем депутати, търсим партия, която да бъде нашата опаковка, за да се явим на изборите

Тя беше категорична, че ще го подкрепят Румен Радев на предстоящия вот през ноември

Калина Константинова
Калина Константинова Източник: bTV

"Всички задачи, които бяхме стартирали, не са за два или четири месеца. Затова решихме, че трябва продължим промяната. Ако искаме да се случи тази промяна, трябва да продължим със собствената си работа и сили. Това е отборна игра. Аз не съм била част от никоя партия". Това заяви Калина Константинова от новата политическа формация на Кирил Петков и Асен Василев пред bTV.

 

"От 15 години поне се познаваме с Кирил Петков, той преподаваше на брат ми в харвардския клас. Аз съм учила в Англия и САЩ и с радост приех да вляза в екипа", добави Константинова.

 

"Няма да търсим да крадем депутати от други партии. Ще искаме нашата коалиция да се казва "Продължаваме промяната", заяви още тя.

 

Формацията "Продължаваме промяната" все още търси партия мандатоносител, водят се преговори с няколко различни партии. Относно информацията, че една от тях е "Волт" на Настимир Ананиев, тя отговори, че не е запозната, защото не е участвала в тези преговори.


"Искаме да ни помогнат да бъдат нашата опаковка, за да се явим на изборите. Няма да търсим да крадем депутати от други партии. Искаме нашата коалиция да се казва "Продължаваме промяната", добави Константинова.

 

Тя отхвърли твърденията, че са "президентска партия", но беше категорична, че ще го подкрепят Румен Радев на предстоящия вот през ноември.


Тя и директно си каза, че не участва и не знае какво е положението с Настимир Ананиев и "Волт" – защото той е участвал в повече от един политически проект, а Кирил Петков вчера (19 септември) обяви, че "Продължаваме промяната" не иска да работи тясно с хора, които са сменили повече от 1 партия и политически проект.

Още от "Политика"

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС в столицата искат кметът Терзиев да забрани честването на руския Ден на защитниците на

България е една от държавите най-обилно "обгрижвана от Руската пета колона, чиито пипала са плъзнали във всички сфери на нашия обществен и политически живот

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени