Калоян Методиев, се възприема в БСП като "куршум" срещу президента Радев

Дърева: Мили, сладки, корнелианчета! Цункайте кака там, където е останало място за цункане

Корнелия Нинова и Калоян Методиев
Корнелия Нинова и Калоян Методиев Източник: Интернет

Новият шеф на кабинета на министъра на икономиката Корнелия Нинова - политологът Калоян Методиев, се възприема, май, в БСП като "куршум" срещу президента Радев.

 

Думите на Андрей Райчев, че това назначение ще изостри окончателно отношенията между БСП и президента, чийто началник на кабинета Методиев бе в периода 19.08.2019 – 21.09.2020 г., са направо мила забелижка, включително прогнозата му, че Нинова ще спечели изборите за лидер, но на една много малка партия.

 

Вътре в партията изригнаха значително по-грубо. Ангел Найденов, ексвоенен министър, екс народен представител от БСП и съпруг на Мая Манолова, написа в профила си по повод назначението му: "Да, изключват се социалисти и се осигуряват места за "чужди тела" от чуждо за БСП "тяло"...".

 

Велислава Дърева обаче, без всякакъв опит за иносказателност, диретно и прямо възкликна: "Мили, сладки, корнелианчета! Цункайте кака там, където е останало място за цункане! Прославяйте Иван Костов, дето ви сурна любимата ви кака и нейния оръженосец Калоян Методиев, шеф на младежката СДС.

 

Прославяйте неонацистите на Расате, дето се гушкаха със същия Методиев. Не забравяйте и Яворчо Божанков - любимо чадо на ДСБ! 

 

Хвалете седесариата, който похити партията на Благоев и вестника на Продев. И громете, громете безпощадно враговете с партиен билет! Дерзайте! И бегом на амбразурата, щото враговете нападат любимата ви кака Кури! Напред! Напред!".


 

Не по-добре реагират и куп редови членове в мрежата. Ще видим кого го чакат тежки дни - тях, или Нинова и Методиев. По-скоро тях.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени