Калоян Паргов: Кристиан Вигенин и Христо Проданов се правят на клюкарски тролове

Той написа поста си няколко часа преди да стане ясно, че е заразен с коронавирус

Калоян Паргов
Калоян Паргов Източник: БСП

Изключително ми е неприятно да установя, че представители на висшето национално ръководство на БСП и бивши, и вероятно бъдещи, кандидати за народни представители се опитват да принизят управлението на партията до ниво тролене и обикновен хейт в социалната мрежа.

 

Това написа в своя профил във фейсбук Калоян Паргов няколко часа преди да стане ясно, че е заразен с коронавирус. Постът му е особено любопитен, защото той директно обвинява в тролене и интригантство две от основните персони, които се превърнаха в част от най-близкия антураж на Корнелия Нинова. Става дума за Кристиан Вигенин и Христо Проданов. 

 

Ето какво още пише Паргов:

"Уважаеми господин Кристиан Вигенин / Kristian Vigenin, Христо Проданов и Теодора Овчарова, ако наистина имахте желание да научите какво се случва в Столична община, щяхте да потърсите мен или когото и да е друг от групата от 15 съветници на БСП. И нямаше да заформите тази "седенка" в профила на Теодора Овчарова във Фейсбук, в която публично да споделяте клюки, да разсъждавате върху тях и да оплаквате съдбата на партията.
Бих приел подобни действия за нормални, когато са отправени от нашите политически опоненти. Вие от отбора на политическите опоненти ли сте? С каква цел търсите отговорност на мен и на групата на БСП в Столичния общински съвет през постове във Фейсбук!? 
Разбира се, всеки гражданин има право да изрази мнение по какъвто и да е въпрос, където и както намери за добре. 
Разбира се, абсолютно недопустимо е членове на националното ръководство на БСП да се правят на тролове и да забавляват обществеността на гърба на работата на общинските съветници от БСП в София.
За разлика от Вас, аз нямам никакво намерение тук да коментирам каквото и да било, свързано с работата на групата на БСП в Столичния общински съвет.
Ако наистина имате желание да чуете нашето мнение, ние сме на разположение. Както винаги сме били. Готови сме да направим официална среща с Вас. Ние да отговорим на Вашите въпроси, а Вие - на моите. 
Да кажете Вие нашите кривици, а ние - Вашите, та да се поправим и да вървим заедно, ако ще бъдем хора. 
Че всички за партията работим, байо!".

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени