Кандидатът на БСП за министър на туризма нарича Петков и Василев "политически шарлатани"

Новите политически инженери и идеолози ни бутат и ни насаждат, че нямало ляво и дясно, казва на предизборна среща Христо Проданов

Христо Проданов на предизборната среща на 30 октомври 2021 г.
Христо Проданов на предизборната среща на 30 октомври 2021 г. Източник: Cross.bg

"За мен е чест и отговорност да съм част от тази листа, сплав между младост, опит и висок професионализъм". Така започва свое изказване на 30 октомври тази година по време на предизборна среща водачът на листата на "БСП за България" в 23 МИР-София Христо Проданов, цитиран от агенция Cross.

 

И продължава: "Новите политически инженери и идеолози ни бутат и ни насаждат, че нямало ляво и дясно", ясно визирайки изказвания на Кирил Петков и Асен Василев от ПП "Продължаваме Промяната". Същите, с които днес Проданов се готви да влезе в едно правителство. 

 

А ето и черешката на тортата - водачът на листата на БСП в 23-ти МИР Проданов нарича двамата лидери на ПП "ПП" политически шапратани":
"Гласувайки за поредния политически шарлатанин, който се появява на избори след избори. Разделят обществото още на ваксинирани срещу неваксинирани, лекари срещу учители, работници срещу работодатели".

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени