Карадайъ в НС: За избирателите на ДПС аналогията от тоталитарното време е факт, няма да подкрепим проектоправителството

Безкритичното допускане на нарушаването на Конституцията на Република България ерозира демокрацията в страната, добави той

Мустафа Карадайъ
Мустафа Карадайъ Източник: БГНЕС

ДПС няма да подкрепи предложената програма, структура и състав на Министерски съвет, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в изказване от името на парламентарната група от ДПС. Карадайъ посочи, че от ДПС ще бъдат конструктивна опозиция и ще дадат своя принос в подкрепа на благосъстоянието на българските граждане.

 

Той каза, че ДПС ще подкрепи нужните решения в подкрепа на благосъстоянието на българските граждани, които гарантират решаване на кризите. Карадайъ посочи, че ДПС винаги е реагирало, когато се погазват правата и свободите на българските граждани и добави, че за избирателите на ДПС аналогията от тоталитарното време е факт.

 

По думите му българските граждани очакват спешно преодоляване на кризите. "България има нужда от редовен кабинет, който да покрие тези очаквания", отбеляза председателят на ДПС. Карадайъ посочи, че безкритичното допускане на нарушаването на Конституцията на Република България и законите на страната, както и грозните прояви на полицейщина ерозират демокрацията в страната.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени