Кирчо за Кокорчо: Няма значение кой от двамата е отпред, кой е отзад

Ако правителството загуби вота, ПП щели да седнат с БСП и ДБ да разговарят, заяви той

Кирил Петков и Асен Василев
Кирил Петков и Асен Василев Източник: Zonanews

 Когато едно предложение се посреща на нож и от двете страни значи не е далеч от истината - така Кирил Петков коментира отношенията ни със Северна Македония. "И от двете страни на границата има хора, които не искат Балканите да са част от европейското семейство," коментира пред Дарик радио Кирил Петков по повод реакциите срещу френското предложение за Северна Македония.

 

Ако проблемът се разреши ВМРО ще спре да съществува, "Възраждане" ще загуби доста от подкрепата си. В Северна Македония също цели партии щели да загубят смисъла на съществуването си, добави премиерът.

 

Ако правителството загуби вота, ПП щели да седнат с БСП и ДБ да разговарят. Той заяви, че не бил свързан с премиерския пост, но "последното нещо, което бих направил е да дам този пост на някого от задкулисието, заяви още Петков. Той обаче би подкрепил напълно Асен Василев да стане премиер. "Двамата решаваме заедно и няма значение кой е отпред и кой е отзад", добави Кирил Петков.

Още от "Политика"

Комунистическият следовател Бойко Рашков нападна още един журналист, млати оператора и него с чадър (ВИДЕО)

Преди това Рашков счупи телефона на колегата Николай Караколев преди комисията, на която депутатите трябваше да го изслушат за връзките му с контрабандистите Марин и Стефан Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени