Кириакос Мицотакис към Бойко Борисов: Убеден съм, че предстоящата победа ще отбележи нов етап в просперитета на България

И двамата работим за стабилността в нашия регион на Югоизточна Европа, добавя гръцкият премиер

Кириакос Мицотакис
Кириакос Мицотакис Източник: WorldPhotos

Бих искал да пожелая на теб и всички членове на ГЕРБ успех на предстоящите избори в България. Нашите партии, членове на политическото семейство на ЕНП, споделят общи ценности за свобода и демокрация. Имаме обща визия за по-силен и интегриран ЕС, който е способен да се справи с всяко предизвикателство. Освен това и двамата работим за стабилността в нашия регион на Югоизточна Европа. Tова написа до Бойко Борисов в навечерието на парламентарните избори председателят на "Нова демокрация" и премиер на Гърция Кириакос Мицотакис.

 

"Твърдо съм убеден, че новата ти победа ще отбележи нов етап в просперитета на България и българския народ. Сигурен съм, че отдадеността ти към принципите на ЕС ще осигури по-добро бъдеще за страната ти", категоричен бе Мицотакис. Той увери председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, че "като близки съседи и съюзници, заставаме до теб и очакваме да задълбочим  отличните ни двустранни отношения".

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени