Кирил Петков предозиран: С МВР и Рашков законността се връща в България

И дума не каза за множеството съдебни решения, с които беше разобличен и доказан произволът на МВР и Рашков

Кирил Петков
Кирил Петков Източник: МС

Премиерът Петков втрещи публиката по време на годишния отчет на Министерството на вътрешните работи. Той поздрави МВР и Бойко Рашков за това, че с тяхната дейност "законността се връща в България".

 

Петков пусна на пълни оборото "фабриката за клишета" и ентусиазирано каза, че МВР е "на страната на народа". И отчете, че в момента се намираме във времена на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на народа или от тази на статуквото, корупцията и недосегаемите. И дума няма за неговото собствено нарушаване на закона и то на основния закон - Конституцията. Потвърдено от Конституционния съд!

 

Петков поздрави МВР и за това, че в страната ни е имало честни избори. "Ако това не се беше случило, ако имахме купуване на гласове, ако можеха местните дерибеи да продължават да контролират голяма част от гласовете на българския народ, всички ние може би нямаше да сме тук днес", отчете той.

 

И дума не каза за множеството съдебни решения, с които беше разобличен и доказан произволът на МВР и Рашков по време на кампаниите за парламентарни избори миналата годана. 

Още от "Политика"

Мария Габриел на аудиенция при Н.В. крал Абдула II, крал на Хашемитско кралство Йордания

Акцент на дискусията бяха подобряването на търговско-икономическото сътрудничество, новите технологии и иновациите, сътрудничеството в сферата на отбраната и др.

Прочетете повече прочетете повече

Ген. Попов за забавената помощ за Украйна: На закрито заседание на Комисията по отбрана да се види кой не си е свършил р

Има вероятност при пристигане на новите F-16 България да няма готова инфраструктура за тях. Ще изпаднем в неловко или тежко положение, предупреди той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени