Кирил Петков: Само двама министри трябва да бъдат сменени

Съпредседателят на ПП уточни, че това са Христо Хинков и Александър Йоловски

Кирил Петков
Кирил Петков Източник: Zonanews

Само двама министри трябва да бъдат сменени - Христо Хинков и Александър Йоловски". Това каза за "Свободна Европа" съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България" и бивш премиер Кирил Петков.

 

Той уточни, че това е личната му позиция. Всъщност министърът на електронното управление Александър Йоловски бе сред основните замесени лица по време на скандала от местните избори, свъзран със сертифицирането на машините за гласуване.

 

"Ротацията, за да се случи, няма как само ние да сме доволни. Няма как само те да са доволни. Трябва някакъв взаимно приемлив компромис, където и двете страни да са недоволни, но са готови да го приемат", каза още Петков.

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени