Ключов ден за политическия живот в страната - започват преговорите за управление между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

В понеделник и вторник Румен Радев ще проведе консултации с парламентарно представените партии след оставката на кабинета "Денков"

Народно събрание
Народно събрание Източник: Zonanews

Ключов ден за политическия живот в страната. В 10 часа започва 3-ата Национална конференция на партия "Да, България". Очаква се делегатите да изберат към кое политическо европейско семейство искат да принадлежат.

 

За 18 часа тази вечер са насрочени и преговори между ГЕРБ-СДС и "Продължаваме Промяната" - "Демократична България" за общо управление. 

 

По думите на Мария Габриел днес и утре ще се проведат ключови разговори, които ще отговорят на въпроса ще продължи ли общото управление и под каква форма.

 

В понеделник и вторник Румен Радев ще проведе консултации с парламентарно представените партии след оставката на кабинета "Денков".

Още от "Политика"

Красимир Вълчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС: Старозагорски регион ще бъде запазен като основен енергиен център

Средствата за индустриалните зони обаче бяха отрязани от "Продължаваме промяната" в Териториалния план за справедлив преход на област Стара Загора, подчерта той

Прочетете повече прочетете повече

Мария Белова: Всеки глас за ГЕРБ ще върне нормалността в политиката и спокойствието на хората

По думите й след изборите на 9 юни трябва да бъде съставено редовно компетентно правителство с премиер, който има авторитет в Европа и може да носи политическа отговорност

Прочетете повече прочетете повече

Кандидати от ГЕРБ в Пловдив: Стабилност и работеща администрация за силно икономическо развитие

Всички те бяха категорични, че Шенген и Еврозоната са стратегически цели за ГЕРБ, които не могат да се постигнат без стабилно правителство и ясно управление

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени