Кметът на Луковит разобличи Цветанов: Говори за морал и прозрачност днес, а някога еднолично редеше листите в ГЕРБ

Кметът на Луковит Иван Грънчаров отправи остри критики към Цветан Цветанов, след участието на бившия втори в ГЕРБ в предаването "120 минути" по bTV

Кметът на Луковит Иван Грънчаров
Кметът на Луковит Иван Грънчаров Източник: Facebook

Ето какво написа кметът в профила си във Фейсбук:

"Чак днес, гледайки предаването „120 минути” в което гост бе Цветан Цветанов, разбрах всъщност, кой пречи на Общината толкова дълго време да не получи съгласието на Държавата да стане стопанин на пещера Проходна. Оказа се че защитника на тази за мен организация БТС с криминално управление е бил именно той. Наистина, чак не ми се вярваше, че сивият кардинал в БТС е бил той. Вярно, че във времето на няколко пъти ми казаха, че ще си имам проблем с него, но въпреки това не вярвах.

И днес той директно в ефир се изцепи за Ягодинската пещера, която бил спасил от лапите на община Борино, която искала да прилапа едни 70000 лв. на година приходи, като я стопанисва. Но видиш ли той закрилника се преборил да се стопанисва от бандитската за мен БТС и така помогнал на хората.

Нямам думи!

Този мислител и до скоро втори човек в ГЕРБ се оказва, че не знае, кой представлява хората. Оказва се не общината в която живеят според него, а някакви льохмани от БТС. Стига бе!

Срам нямате ли? За нахалство виждам и в повече.

Не разбрах всъщност, какво го интересува, кой редял листите на ГЕРБ в момента. Мога обаче да кажа, как се редяха, когато зависеше от него. Като във всяка демократична партия и тук прозрачно. Канеше  ръководствата на областта и общините на среща за редене на листа. Там всички решавахме единодушно подреждането в негово присъствие, съгласие и одобрение. До тук обаче с демокрацията и прозрачността. След няколко дни идваше и неговото еднолично решение не подлежащо на промяна.

И сега този човек ми говори за морал и прозрачност от екрана.

Стига бе!“

Постът на Иван Грънчаров
Постът на Иван Грънчаров 

Още от "Политика"

Проф. Костадин Ангелов: Много скоро грешката с избора на шеф на НЗОК от ПП-ДБ може да бъде поправена

В хода на дебата относно избора на нов подуправител за Здравната каса председателят на парламентарната здравна комисия обясни колко неподготвен е сегашният шеф на НЗОК от ПП-ДБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени