Коалиция ГЕРБ-СДС се регистрира за изборите (НА ЖИВО)

Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов каза, че ще има известни промени в листите, ще има и приемственост

Регистрация ГЕРБ-СДС
Регистрация ГЕРБ-СДС Източник: ПП ГЕРБ

Коалицията ГЕРБ-СДС току-що се регистрира за участие в предсрочните парламентарни избори. 

 

"Подадохме документи за регистрация в ЦИК на колация "ГЕРБ-СДС". това е едно традиционно добро сътрудничество между най-голямата дясна партия и най-старата демократична партия след промените 1989 г. Внесохме максимално изискуемия брой подписи - 9999 подписа. Имаме областни и общински предизборни щабове. Структурите ни се намират в изключително добра мобилизация и организационна готовност и сме готови за предстоящите парламентарни избори. Това каза организационният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов. 

 

Регистрация ГЕРБ-СДС
Регистрация ГЕРБ-СДС Източник: ПП ГЕРБ

Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов каза, че ще има известни промени в листите, ще има и приемственост. "Отиваме на тези избори с енергията и самочувствието на коалицията спечелила последните парламентарни избори и сме уверени, че българските граждани ще ни дадат най-голямо доверие сред другите политически партии", категоричен беше Митов.  

"Допълваме програмата си, мислим за българите, за доходите, за икономическия растеж. За съжаление, ще наблюдаваме определени опити на служебния кабинет да се намеси в кампанията, за пореден път се доказва тезата, че служебният кабинет е част от предизборния щаб на Радев. Отново ще подадем ръка и ще се опитаме да влезем в разговор с останалите политически субекти. За момента сме единствените, които стоим стабилно срещу хаоса", добави Даниел Митов. Той отхвърли спекулациите, че лидерът на партията Бойко Борисов няма да е в листите. "Ще ги обмислим и когато ги обявим, тогава ще говорим", заяви Митов.



Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени