Комитова не се яви на срещата с пътните строители, те искат оставката ѝ

Искането на оставката на министър Комитова става на фона на протест на пътни строители пред МРРБ

Виолета Комитова
Виолета Комитова Източник: Президентска администрация

Регионалният министър Виолета Комитова не се е явила на уговорената с представители на протестиращите строителни фирми среща. Те определиха действията ѝ като подигравка, съобщава БНР.

 

Инж. Георги Златев - член на Контролния съвет на Браншова камара "Пътища" предупреди, че има опасност пътищата през зимата да останат непочистени.

 

"Освен нашите искания до момента за разплащане на задълженията на държавата, вече искаме този министър, който е министър на строежите и който неглижира един цял бранш, който кани на среща и няма доблестта да слезе на тази среща и да говори с хората, вече искаме и нейната оставка. Този, който я е назначил, този, който я съветва, крайно време да я махне от поста, който той не заслужава", каза инж. Георги Златев.

 

Искането на оставката на министър Комитова става на фона на протест на пътни строители пред сградата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството в София.

Още от "Политика"

Даниел Митов: Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не заради "Балкански поток" е започнала войната в Украйна

Надяваме се ПП-ДБ да се научат как се реализират тези проекти и как се отстояват интересите на страната, подчерта Теменужка Петкова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени