Комунистическите прокурор и следовател Атанас Атанасов и Бойко Рашков сглобяват заедно фейк мероприятията на хунтата

През лятото на тази година Атанас Атанасов каза, че "Бойко Рашков би станал един добър главен прокурор"

Атанас Атанасов и Бойко Рашков
Атанас Атанасов и Бойко Рашков Източник: Zonanews
Информация за "поголовно купуване на гласове" в полза на ГЕРБ и ДПС с конкретни имена във Видин, Враца, Монтана, Стара Загора и Плевен е предал на бившия комунистически следовател и служебен вътрешен министър Бойко Рашков бившият комунистически прокурор и съпредседател на криптокомунистическата формация ДБ Атанас Атанасов.
 
Това стана ясно от думите на самия бивш разградски прокурор от времената на т.н. "възродителен процес" пред bTV. Звучи много гръмко и впечатляващо - "поголовно купуване на гласове". Когато обаче се изслуша докрай тирадата на Гном, се разбира, че източниците на тази информация са активисти и функционери на самата ляволиберална секта "Демократична България". 
 
"Поисках нашите представители и активисти да ми дадат конкретна информация. Там са написани имената на хората и къде точно се случват тези неща. Парите от чекмеджетата тръгват по каналите, особено в тези социално слаби райони, и се купува вот", обяви Атанасов. 
 
"В момента се пускат слухове в полицейските среди, че ГЕРБ отново се връщат на власт, циркулират предупреждения да се внимава. Всичко това трябва да бъде пресечено, предадох информацията и се надявам, че органите на МВР ще положат всички нужни усилия", допълни той.
 
През лятото на тази година Атанас Атанасов каза, че "Бойко Рашков би станал един добър главен прокурор" - изказване, което предсдтавлява гавра както с членовете и избирателите на ДСБ, така и на всички демократи в България.
 
Преди няколко дни Атанас Атанасов директно и без увъртания каза, че ДБ са готови на коалиция с БСП, което е напълно достатъчно всеки техен избирател да бойкотира гласуването за тези политически ментета. Няма десен, антикомунистически и прозападно настроен човек, който би гласувал косвено за коалация с БСП и докарването й на власт с неговите гласове! Това е аксиома от 32 години, която не се нарушава!
 

Още от "Политика"

Георги Георгиев от ГЕРБ призова Терзиев и "Спаси София": Долу ръцете от ''Патриарха''

Екипът на Васил Терзиев и спасителите от "Спаси София" с откровени лъжи и незачитайки мнението на гражданите променят движението по бул. "Патриарх Евтимий" в центъра на София, допълва той

Прочетете повече прочетете повече

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Радев наложи вето върху промени в Закона за насърчаване на инвестициите

Това е третият път (след указите му от 2017 г. и 2019 г.), когато Румен Радев възразява срещу мерки, подобни на приетите в този закон", се казва в съобщение от президентската администрация

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени