Копейкин издига скандалния следовател Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ

Това се разбра от брифинг на партията в НС

Копейкин издига скандалния следовател Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ
Копейкин издига скандалния следовател Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ Източник: Zonanews

"Възраждане" издига скандалният следовател Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ. Това се разбра от брифинг на партията в НС. "Бойко Атанасов е кандидатът на Възраждане за КПКОНПИ. Той е човек, доказал с дела, че е човек който не прави комромиси и може да смачка гръбнака на корупцията", каза проруският "националист" Костадинов. 

 

"Към мен не са поставяни условия, в миналото са отправяни, затова не съм се съгласявал за поемане на ангажименти. В момента няма борба с корупцията по високите етажи на властта. Замазват се сигналите, заедно с прокуратурата , а КПКОНПИ може да пресече голяма част от корупцията. Трябва политическа воля, която в момента отсъства. Мина време от напускането за Цацаров, едва онзи ден се заговори за КПКОНПИ, когато имаше проблем с мнозинството", каза Атанасов.

 

Костадинов добави, че не е редно премиер да номинира председател на тази коалиция. "Рашков е много добър министър, но няма как да бъде предложен от същото това управление за председател на комисията. Председателят на КПКОНПИ трябва да е равно отдалечен от всички политически сили".

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени