Корнелия Нинова: Ако кажеш една дума, която не се харесва на управляващия господар, започва тричането

На зависимите и лъжците ще отговарям само с фактите, зарича се тя

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: БСП

"От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата. По негово време беше абсолютно същото: Ако мълчиш и си послушен, си добре. Ако обаче кажеш и една дума, която не харесва на  управляващия господар, започва тричането", написа лидерката в оставка Корнелия Нинова на фейсбук страницата си. През последните дни тя я много активна в социалните мрежи, публикува и трие постове, но всички са свързани с войната, която Румен радев води с нея. Нинова, от своя страна, не пести истините за случващото се с нея под диктовката на "управляващия господар".  

 

Според Нинова, след като подала оставка и изложила мотивите за това, "разни хора не се свенят публично да лъжат". Най-новата опорка, която нейните "приятели" разпространявали е, че имала договорка с главния прокурор Иван Гешев и когато държавното обвинение влезе със заповед в президенството, тя се била скрила.  

"Но архивите говорят и казват истината. За любопитните, и свободни хора ги припомням: от площада и от парламентарната трибуна. На зависимите и лъжците ще отговарям само с фактите", обяви Нинова и прилага снимки.

 

Още от "Политика"

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС в столицата искат кметът Терзиев да забрани честването на руския Ден на защитниците на

България е една от държавите най-обилно "обгрижвана от Руската пета колона, чиито пипала са плъзнали във всички сфери на нашия обществен и политически живот

Прочетете повече прочетете повече

Делян Пеевски: Отказах на Христо Иванов делкането, седя в скута ми, пи мазно турско кафе, иска Андрей Янкулов за главен

Изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят в момента проекта на "Уестингхаус" за ядрена централа заради Свилен Спасов, агента на Държавна сигурност

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени