Корнелия Нинова: БСП ще подкрепи Слави Трифонов, ако предложи кабинет

Без гласовете на БСП не може да има правителство

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: БГНЕС

Претърпяхме тежка загуба, но сме в ситуация на сила без която не може. На ключов фактор без който не може да се състави правителство. Прав е Хаджигенов, че без гласовете на БСП не може да има правителство. Това каза преди минути в "Денят започва с Горги Любенов" по БНТ Корнелия Нинова.

 

"Години сами водихме битка и бяхме сами, сега можем и да се съберем по политики. Слави Трифонов, ако предложи кабинет и му е необходима нашата подкрепа - ние ще я дадем за правене на политики. Протестните партии се заявиха, че са против сегашния модел на управление и няма логика те да я приемат. Би трябвало да се направи обединение на сегашния модел, от тези които са се борили с него", допълни тя. 

 

"Преди кампанията, по време на кампанията и сега дори всякакви хора внушаваха, че БСП и ГЕРБ сме се договорили  преди кампанията и ще правим коалиция, така че ме питайте. Поканете сега тези хора да кажат, че това е лъжа. Коалиция с ГЕРБ е 150 процента невъзможно. Това няма да стане", каза още мидерът на БСП.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени