Корнелия Нинова за втори път заразена с COVID-19

През септември миналата година Нинова се зарази за първи път с коронавируса

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: БСП
Председателят на БСП Корнелия Нинова за втори път се е заразила с COVID-19.
 
Новината за положителния ѝ тест съобщи самата тя в профила си във Фейсбук. Нинова посочи, че няма изявени симптоми, но ще остане под карантина и ще работи от дома.
 
Това, че е заразена налага да се отложат нейните срещи и участия в предизборната надпревара, но кампанията на БСП продължава по предварително приетия график.
 
През септември миналата година Нинова се зарази за първи път с коронавируса. Тогава се наложи тя да влезе в болница и дори беше поставена на системи.
 
"В последните дни имах много интензивни срещи с браншови организации, работодатели, синдикати, граждани, колеги. Бих искала да предупредя всички, с които съм се срещала, че от днес съм положителна с Ковид 19. Добре съм. Нямам симптоми, но ще остана под карантина и ще работя от дома. Моите срещи и участия в медии се отлагат, но кампанията на БСП продължава по предварително приетия график. Целият ни екип е мобилизиран. Винаги съм разчитала на тях и знам, че ще си свършим перфектно работата в кампанията. Успех!", написа днес Нинова във Фейсбук.
 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени