Костадин Костадинов: БСП е патерица на "Възраждане"

Предстои пречистване на българския политически елит, добави той

Костадин Костадинов, ПП "Възраждане"
Костадин Костадинов, ПП "Възраждане" Източник: Zonanews

БСП е патерица на "Възраждане". С всеки един ход в управлението, те разочароват изключително много своите избиратели, които намират именно във "Възраждане" алтернатива. Така Костадин Костадинов коментира пред NOVA глупавия въпрос на водещата дали проруската му политическата формация се е превърнала в "патерица на ГЕРБ", след като двете партии гласували против в дневния ред на парламента да влезе точка за гласуване на  управленската 6-месечна програма на БСП, която според Корнелия Нинова трябваше да послужи за основа на преговорите за нов кабинет.

 

"Всички, които сега твърдят, че изборите нищо няма да променят, ще се сблъскат с една много сурова реалност на 2 октомври. България няма да е същата след 2 октомври. Предстои пречистване на българския политически елит", посочи той. 

 

"Гласувахме против поради две причини. Първо – защото не е законно. НС няма процедура, с която да гласува законодателна програма за месеци напред. То гласува законодателна програма за седмица напред", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Второ – тази законодателна програма   беше писана очевидно в 12 без 5, на коляно. Не знам кой я е писал, но нещата, които се предлагат в нея – можеха досега да бъдат осъществени, нищо от това не се случи обаче. Очевидно е, че говорим за един елементарен и пропаганден ход", посочи той.

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени