Костадин Костадинов: Държавата ни се превръща в концлагер с въвеждането на зелените сертификати

Радев и Янев нямат смелост да говорят с протестиращите

Костадин Костадинов
Костадин Костадинов Източник: БНТ
"Държавата ни се превръща в концлагер с въвеждането на зелените сертификати. Ако зависи от мен, тези сертификати отиват в историята. Такива ограничения в Европа е нямало от времето на Втората световна война, когато ограниченията са били на расова и религиозна основа", каза Костадин Костадинов от "Възраждане" по БНТ.
 
Според него не може политически мерки да решават медицински проблем. Костадинов разказа за книгата "Настъпващата чума” на Лори Гарет, която е история на епидемиите и разказва как са били преборени последните 10 пандемии. "Всичко е на базата на медицинските решения, а това днес е рекламна и агресивна кампания на търговски продукти", заяви Костадинов.
 
Лидерът на "Възраждане" отрече да е имало посегателство върху министъра на образованието преди няколко дни като нарече това "клевета". 
 
"Никой не му е посягал, както каза и самият Денков. Това, което стана пред МС беше защото отказаха да приемат хилядите протестиращи граждани. Излезе незнаен представител на МС и каза, че ще приемат 4 човека като обещаха това да стане до 15 минути, но мина час и никой не дойде. Тогава е излязъл Денков, те са го разпознали и са тръгнали след него, за да разговарят", обясни Костадинов.
 
"Ако премиерът и президентът имаха смелост да ни приемат, нямаше да гоним Денков", добави Костадинов. Костадинов каза още, че мъжеството в политиката не важи за Радев.
 
"Има външен натиск и той се огъна, това означава, че е зависим. Предаде народа и ще понесе големи политически последствия. Много мило, че донесе благата вест, че някой от Брюксел ни е позволил да имаме атомна централата. Това е унизително. Каква е разликата между СССР и ЕС? Едно време така Тодор Живков ходеше", припомни лидерът на "Възраждане".  

Още от "Политика"

Бившият комунистически прокурор Атанасов критикува Радев за назначения в МВР

Избирането ви за още един мандат ще бъде полезно за България, обърна се към Радев някогашният комунистически прокурор в Разград по време на "Възродителния процес" Атанас Атанасов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени